Workshops


Workshop kleuren met Flexmarkers en/of Promarkers

Tijdens deze 2 uur durende workshop wordt je alles uitgelegd over flexmarkers en promarkers.
Denk aan, hoe je er mee kunt kleuren op verschillende manieren. Maar ook hoe je schaduws kan maken. Wat voor papier, inkt enz je nodig hebt voor de flexmarkers en promarkers.
We maken geen kaarten tijdens de workshop, maar je mag wel zelf aan de slag om te voelen welke marker het beste bij je past.
Je gaat tijdens deze workshop zelf een aantal afdrukjes inkleuren.De workshop is inclusief gebruik van de markers, materialen, koffie/thee en wat lekkers.

Kosten: €15,00
Tijd: 13.00 tot 16.00


Inschrijven kan voor de volgende dagen:* Wil je liever een vrijdag of zaterdag een workshop volgen? Mail gerust voor een afspraak.
Of mail gerust voor een andere afspraak

Bedoeld voor:  Mensen die willen beginnen met het inkleuren van stempelafdrukken en nog niet bekend zijn met Flexmarkers/Promarkers of er wel mee bekend zijn maar het kleuren lukt nog niet.

Aanmelden kan via het contactformulier.
 


Workshop inkleuren met Derwent softcolour

Tijdens deze 3 uur durende workshop maak je een Derwent boekje. Je krijgt tijdens deze workshops de tips en uitleg over het gebruik van Derwent potloden.
Je krijgt naast het boekje ook de beschrijvingen mee naar huis, zodat je thuis verder kunt, of het als naslagwerk kunt gebruiken.
De workshop is inclusief gebruik van de Derwent potloden, materialen, koffie/thee en wat lekkers

Kosten: €15,00
Tijd: 13.00 tot 16.00

Inschrijven kan voor de volgende dagen:

Je kan tot 16 augustus een datum opgeven.
Daarna komen pas nieuwe datums in het najaar.

* Wil je liever een vrijdag of zaterdag een workshop volgen?
Mail gerust voor een afspraak


Bedoeld voor: Mensen die willen beginnen met het inkleuren van stempelafdrukken en nog niet bekend zijn met Derwent potloden of er wel mee bekend zijn maar het lukt nog niet zo.

Aanmelden kan via het contactformulier.