Extra pagina's

zondag 10 juni 2012

Kathreen with her umbrella

Vorige week op de beurs in Emmen had Geralda van Unique haar stempels mee. Ze zijn zo gaaf, dat ik gelijk maar 1 gekocht heb, Kathreen with her umbrella. Gelijk ook scrapvellen, Embellishments, als je geld kwijt wilt, kan dat daar hoor :), ze heeft zulke leuke artikelen.

Ook het papier van Unique is prachtig. Maar de kleur groen is niet de standaard kleur groen, dus ik moest echt wel goed opzoek naar een passende kleur karton. En dan heb je zoveel karton en dan kun je het nog niet vinden! Ik weet bv heel zeker dat ik een hele mooi moskleur heb liggen, maar als ik toch wist waar?! Dus ben ik maar voor glanzend donkergroen gegaan.

 Nu vond ik het inkleuren dus ook nog niet zo simpel. Het moest een beetje oud worden. De kleuren van de flexmarkers zijn toch wel redelijk hard. Dus heb ik over het groen, grijs gekleurd. Het effect wat ik wilde kwam er, alleen raakte ik hiermee wel de schaduweffecten kwijt. Dat wordt dus nog even oefenen. Gelukkig heb ik de stempel zelf nu, dus er zullen nog wel meer kaartjes mee volgen ;) .

Gebruikte Materialen:
Embellishments van Unique

Vinden jullie hem ook leuk?

Groetjes, Sonja
CreaMiep

2 opmerkingen:

 1. Hoi Sonja,
  Ik vind het inkleuren van deze stempel heel erg goed gelukt! Mooie "oude"kleuren!
  Hoe is het met je?
  Lieve groetjes, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Jenny! Ik ben verder ook wel tevreden hoor. Maar soms heb je wat anders in je hoofd zitten....... je kent het wel. Gaat hier prima hoor.
   Ik zal je gauw terug mailen.

   groetjes Sonja

   Verwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Laat je een berichtje achter? Dat vind ik natuurlijk helemaal geweldig. Dank je wel.